Leiding ensembles

In de afgelopen jaren heb ik vaak leiding gegeven aan allerlei ensembles.

Ik vind dit, naast het leiden van een kinderkoor of cantorij, erg leuk om te doen. Dus zoek je iemand die leiding wil geven tijdens de repetities of zoek je een dirigent, neem dan contact met mij op!

Ervaring leiding ensembles

Rondom diverse kerkelijke hoogtijdagen (denk aan Kerst en Pasen) leid ik regelmatig een combo, bestaande uit muzikanten uit Schoonebeek en omgeving dat de diensten in de Dorpskerk van Schoonebeek begeleidt.

Ook sta ik voor het fluitensemble Fluitssimo’ dat bestaat uit ervaren leerlingen van mij. Daarmee spelen we bestaande en nieuwe stukken.

Verder geef ik leiding aan het kinderkoor van Christelijke Basisschool ‘De Oliebron’ in Schoonebeek. Dit kinderkoor werkt regelmatig mee aan vieringen in de school en de kerk.

Muziek voor fluitensemble

Op de website van mijn man Willem Datema vindt u diverse stukken en arrangementen voor onder meer fluitensembles. Deze stukken kunt u kosteloos downloaden. Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie

Meer informatie? Stuur dan gerust een e-mail naar info@dfpmargreetdatema.nl of bel naar 0524 – 53 2008 / 06 – 4340 9231.

Leiding ensembles en koor